Onze marktwagens
Rode neuzen
Lekkere koekjes
Studentenhaver
Ouderwetse snoepjes van Joris
Artisanale spekken
Snoepjes met een hartelijke lach verkocht!

Bij Het Suikeren Hart kunt u snoep kopen op alle marktdagen van Edegem tot Brasschaat. Onze wagens zijn een vaste waarde en verschijnen dagelijks op een andere markt.

Snoep kopen Schoten

In ons aanbod vindt u naast de gewoonlijke schepsnoepjes ook de klassiekers van Joris, artisanale spekken, echte neuzen, sneeuwballen en suikerbonen. We bieden ook een uitgebreide collectie aan verpakte snoep. Wilt u graag Chokotoff, Fruitella of toch maar Napoleon? Bij ’t Suikeren hart van de markt vindt u alles om van te smullen in regio Antwerpen-Brasschaat! Alle snoep worden bij ons wekelijks geleverd en dagelijks aangevuld en wij gaan in ons hele aanbod enkel voor de kwaliteitsproducten. Wij hebben snoepjes en andere zoete waren voor alle leeftijden, neem dus gerust de kinderen of kleinkinderen mee. U zal ze kunnen verwennen met onze lekkernijtjes!

Kom ons dus bezoeken op de weekmarkten van Brasschaat, Schilde, Edegem, Ekeren, Sint-Job-In-'T-Goor, Puurs, Kapellen, Zandvliet, Antwerpen-Zuid (Desguinlei), Kontich en Antwerpen-Deurne (Wim Saerensplein) en ga snoep kopen

Contacteer ons! 03 500 97 53
Contact
Contacteer ons!03 500 97 53