Onze marktwagens
Rode neuzen
Lekkere koekjes
Studentenhaver
Ouderwetse snoepjes van Joris
Artisanale spekken

Welkom op de markt~Snoepkraam van John Michielsens (58) uit Schoten

John staat al sinds 1981 op de markt met zijn snoepkraam 'Het Suikeren Hart'.

WIE?
"Ik ben begonnen met 28.000 frank en een 2PK. De eerste jaren had ik maar een kraam van twee meter breed en een assortiment van drie soorten peperkoek en drie soorten honing."
Anno 2015 heeft hij twee modern uitgeruste marktwagens. Samen met zijn echtgenote Annemiek (56) en dochter Renilde gaat hij daarmee de baan op. Renilde zit nu ongeveer een vijftal jaar mee in het kraam. Ze helpt afwisselend mee in één van de kramen.
"Meestal hangt dit af van de markt, ondertussen kennen we de markten en weten we waar we een extra helpende hand kunnen gebruiken." Renilde ging als baby en peuter al mee naar de markt, aangezien John en Annemiek het in het begin niet breed hadden en geen opvang konden betalen.In die tijd was ze een beetje de mascotte van de marktkramers. Stiekem gafze iedereen gratis snoep...

WAAR?
Maandag in Brasschaat, dinsdag in Edegem en in Schilde, woensdag in Borgerhout, Ekeren en Sint Job in't Goor, donderdag in Puurs en Kapellen, vrijdag in Zandvliet e in Antwerpen op de Desquinlei en zaterdag in Deurne en Kontich.
Sinds de dochter mee in de zaak zit, zijn ze ook online te vinden op www.hetsuikerenhart.be en op hun eigen pagina op Facebook.

WAT?
Een marktwagen vol lekkers waarvan iedere zoetebek, jong of oud, zijn buik kan rond eten. We gaan het lijstje af: wafels, Antwerpse spekken, zeevruchten, pralines, nougas, speculaas, marsepein, snoepgoed....
John lust bijna lle producten uit zijn kraam "met uitzondering van dropstaafjes. Die restjes laat ik altijd staan."
Behalve voor de losse verkoop kunt u bij Het Suikeren Hart ook snoeptaarten bestellen voor verjaardagen of feestjes. Een specialiteit van Annemiek, want John heeft er geen geduld voor.

Artikel GVA

24/07/2015
Contacteer ons! 03 500 97 53
Contact
Contacteer ons!03 500 97 53